Despre IKY

Eu sunt IKY. Și te cunosc. Știu că încerci să faci din viață o artă, și să-i dai stil, culoare proprii.

Așa că mi-am propus să ofer sugestii, recomandări de a privi și a vedea, a asculta și a auzi, a citi și a învăța. Lifestyle. Un altfel de stil. Cum ai vrea și tu, să descifrezi arta de a trăi frumos.

IKY a apărut pe internet acum 4 ani, mai exact în iulie 2016. Am observat, am tatonat, am încercat, până când am hotărât că e ceva de spus despre stil, pentru toți prietenii frumosului.

Acum, sunt stăpână și sclavă a propriului proiect. Fac „life diving”, iar când mă retrag, sunt bucuroasă că împărtășesc și altora din reflecțiile mele. Și mai ales, îmi place să vorbesc despre cum, dacă înțelegi, trăiești mai frumos, indiferent de experiența pe care o alegi.

Dintre subiectele prezentate, cele referitoare la „Cronică de film” și „Carte bună” îmi sunt foarte dragi. Asta pentru că văd exercițiul cultural ca pe o furișare temporară din viteza vieții, pentru a reveni cu interpretări valoaroase asupra vieții înseși, experiențelor mari și mici, mai bune sau mai rele. Știm că ceea ce nu se poate exprima altfel, mai direct, se exprimă în cultură. Ceea ce înseamnă a lua din cultură – forță vitală pentru a continua drumul prin viață, creând arta de a trăi cu stil.

Deci, cunoscându-mă pe mine, și cunoscând adevărurile spuse prin cultură, pot foarte simplu să dau trăirilor și experiențelor un stil anume. Și acesta va fi stilul personal, poate diferit de al tău, diferit de al oricui altcuiva. IKY nu va fi făcut decât să indice direcția…

În fine, cu rubrica „Lifestyle” îmi permit să continui tatonările pe varii terenuri, de la semne și simboluri, până la citate și motivații zilnice, emoții cotidiene, analize, experiențe proprii, sau, poate, mai mult de atât. Dacă te abonezi, vei primi noutăți de pe blog pe măsură ce apar, și vei înțelege că e mai frumos să trăiești cu stil alături de prieteni, decât de unul singur…