HandMade, Interviuri

Magda Hobby Arts – idei și lucrări deosebite

31/01/2021

În vagabondajul meu prin feed-ul de Facebook, am găsit această imagine:

Mergând „pe firul ghiocelului”, am găsit pagina creatoarei de bijuterii handmade: Magda Hobby Arts. Mi s-a părut un nume sugestiv pentru lucruri speciale create manual cu cea mai mare grijă, împingând limitele frumosului până foarte aproape de perfecțiune.

Acum, în preajma lui 1 martie, găsești o mulțime de variante de mărțișoare aparte, în catalogul Magdei. Printre ele se numără și tipul de cercei în formă de ghiocel, așa cum i-ați văzut mai sus, în buchet.

Dacă doar îi privești, nu reușești să distingi între bijuterie și firavele firuțe ale primăverii. Doar textura îți va spune că se păstrează proaspeți și de curând înfloriți, pe toata durata zilelor Babei Dochia, sau chiar a întregii luni martie.

Ceea ce apreciez mai cu seamă la aceste bijuterii-mărțișor este se disting de departe de mărțișoarele clasice de până acum. În spatele lucrăturii, se află multă imaginație, în slujba re-creării naturalului. Original. Pe deasupra, ideea este simpatică, și surprinzătoare. Cu siguranță o pereche de cercei-ghiocei iese în evidență din buchetul de mărțișoare pe care doamnele și domnișoarele le primesc de obicei de 1 martie.

Într-un cuvânt, o pereche de cercei-ghiocei te vor face să zâmbești. Când îi vezi, când îi comanzi, când îi primești, și mai ales când îi porți.

Dar hai să îi vezi mai îndeaproape:

Cum ți se par?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply